Webbs Consulting

Webbs Consulting är ett livskvalitetsföretag för personlig utveckling, ledarskaps- och affärsutveckling. Vi erbjuder föreläsning, coachning och konsultation med målet att kostnadseffektivt skapa bestående lönsamhets- och livskvalitetsförbättringar.

Affärsidé – Att erbjuda företagsledare och chefer en helhetssyn inom personlig utveckling, ledarskaps- och affärsutveckling som kostnadseffektivt, för företaget och personalen, skapar bestående lönsamhets- och livskvalitetsförbättringar.

Vision – Pia Webbs innovativa livskvalitetsmodell har medfört en explosionsartad ökning i sysselsättning och välmående för företag och organisationer, och dess personal, i Sverige såväl som i Storbritannien.

Ledord – Pålitligt, professionellt och personligt.

Vår grundare  Pia Webb – Livskvalitetsexpert / Författare

Pia Webb är gift med en engelsman, därav namnet Webb. Tillsammans har dom tre barn. Pia är just nu bosatt i Sverige, men har tidigare bott utanför Manchester i Storbritannien, där hon 2001 tog examen i BA (hons) Marketing med högsta betyg (1st), hon har rest jorden runt, bl.a. arbetat som Bolagschef och VD inom IT-och telecombranschen.  Hon är certifierad livs- och karriärcoach, acrediterad av EMCC (European Mentor and Coaching Council) på senior practitioner nivå.

Pia har använt hennes erfarenheter i livet som kraft för en positiv förändring. Hennes affärsmässiga erfarenheter innefattar bl.a. hur man styr upp företags verksamheter som resulterar i snabb och kraftig tillväxt samt hennes privata erfarenheter av att genomgå den värsta smärtan en förälder kan gå igenom samt att uthärda en mindre utbrändhet. Lärdomarna resulterade i Webbs Consultings affärsmodell, Webbs livskvalitetsmodell©, som idag är grunden i verksamheten och  i hennes bok ”Improve Your Own Quality of Life the Swedish Way”.

Inspirationsföreläsning för era anställda? Läs mer om Pia Webb här!

Webbs affärsmodell ©

Webbs Consultings framtagna affärsmodell, Webbs Livskvalitetsmodell©, utgör grunden för verksamheten.

Webbs Livskvalitetsmodell©s huvudsakliga verktyg är Webbs Holistiska Coachinghjul™. Verktyget  har som mål att stödja varje individ till att skapa sig en bättre vardag ett steg i taget. Verktyget har många användningsområden. På en arbetsplats kan verktyget till exempel användas för att effektivisera; intervjuer, utvecklingssamtal, daglig planering.

Första steg

Företagsledningen/VD träffar Pia Webb personligen. Under mötet presenterar hon Webbs Livskvalitetsmodell© samt ger möjligheten att få känna på den enorma effekten Webbs Holistiska Coachinghjul™ har på en individ.

Implementering av Webbs Livskvalitetsmodell© skräddarsys utifrån kundens behov.

Rekommendation från Storbritannien

”It´s becoming an even better place to work” / Bob Wagner

”En av de bästa föreläsningar jag har varit på. Blev väldigt motiverad + lycklig i mig själv + de människor jag arbetar med, Pia är så inspirerande, hon täcker detta viktiga ämne otroligt bra – delar personliga erfarenheter, Verktyget är fantastiskt. Jag kommer definitivt att använda det igen. Det hjälper mig att inse vad det är jag behöver fokusera på, Om vårt företag certifierade oss i Webbs Livskvalitetmodell tror jag att det skulle leda till att alla på jobbet skulle känna sig positiva och det skulle bli livsförändrande”

DPG plc, Storbritanniens ledande leverantör av CIPD qualifications, ILM Qualifications och Kirkpatrick Evaluation

Läs fler rekommendationer här