Författare Pia Webb

piawebb-portrait

Grundare av Webbs Consulting

Pias liv är inspirerande!

Ingenting har någonsin serveras på ett fat för Pia. Hon har varit tvungen att arbeta mycket hårt för att förstå och hantera alla de motgångar hon haft.

Hon tror inte på att behandla symptomen, hon vill alltid hitta roten till problemet och ta itu med det. Hon medger att hennes liv inte varit en lätt resa – men idag har hon uppnått en hållbar förändring till det bättre.

Hon lever och lär att allt är möjligt – så länge man vill och kämpar!

Pia var en av de värsta eleverna i att lära sig det engelska språket. Hennes lärare sa till henne när hon var 16 år gammal, ”Pia det är för sent för dig, du kommer aldrig att lära dig engelska, så du kan lika gärna sluta försöka”. Men,  hon slutade aldrig att försöka. Hon gick ut med högsta betyg (1st) i BA (Hons) Marketing från University of Central Lancashire, Storbritannien.

Pia Webb har bl.a.

  • Rest jorden runt under 6 månader
  • Bott och studerat i USA
  • Arbetat som bolagschef, VD, räddat  IT- och telecomföretag och sedan fått dem att växa snabbt
  • Lidit och uthärdat en utbrändhet
  • Genomgått den värsta smärtan en förälder kan gå igenom
  • Helat sig själv från MS-symptom under 2009
  • Inspirerat tusentals och coachat VDar och ledare i Sverige och Storbritannien, läs mer här!

Pia har använt alla sina erfarenheter som styrkor för positiv förändring. Hon är grundare av Webbs Consulting och skapare av Webbs Livskvalitetsmodell©. Hon kallar sig livskvalitetskonsult eller livskvalitetsexpert som många människor idag ser henne.

Hon är certifierad livs- och karriärcoach, ackrediterad av EMCC (European Mentoring and Coaching Council) på senior practitionernivå. Hon följer sin passion för människors välbefinnande.

Författare av ”Improve Your Own Quality of Life – The Swedish Way” och Förbättra livet på ditt sätt

Skapare av Webbs Livskvalitetsmodell
Webbs Livskvalitetmodell©, som Pia utvecklade år 2009, har varit en stor hjälp för henne när det gäller att reflektera över vad som är viktigt i livet.

Improve Your Own Quality of Life the Swedish Way kom ut i mars 2014. Den svenska boken Förbättra livet på ditt sätt lanserades den 19 mars 2015. Boken har fått topprecensioner både utomlands och i Sverige.

”Den här inspirerande boken borde alla läsa, såväl medarbetare som chefer. Tänk så mycket tjafs och gnissel i maskineriet som skulle kunna undvikas. Pia Webb menar i sin bok att nyckeln till ett framgångsrikt företag ligger i att personalen mår bra och känner att de kan utvecklas på arbetsplatsen och den här boken är ett utmärkt verktyg för att så ska ske.”
Veronica Lejsved (Årets HR-chef, Kompetensgalan 2011),  Director HR & Communications Boliden Smelters

Läs mer om boken här!

Livskvalitetskällan Hälsa, ur Webbs Livskvalitetsmodell© är Pias viktigaste tillgång. Hon ser till att äta sunt, träna regelbundet samt sova ordentligt. Hon tycker om att leda Swedish Aerobics©, som hon själv är grundaren av.

Pia älskar att tillbringa tid i bastun varje vecka, vara utomhus med sin familj och laga en god måltid med dem efteråt.

Vill du veta mer? Kontakta Pia Webb här!